• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Ondernemend, gedreven door enthousiasme en passie voor het inkoopvak, uw luisterend oor. Nieuwsgierig naar wat mensen daadwerkelijk drijft. Zakelijk op de inhoud, waar mogelijk zacht op de relatie. Ik ben een gepassioneerd inkoper met oog voor de cliënt en de vraag achter de vraag. Ik durf door te vragen waar anderen de oplossing vanuit gemak of eerdere ervaringen al snel invullen en geef gevraagd en ongevraagd advies. Mijn NLP- en coachvaardigheden geven mij organisatiegevoel, soft-skills en tools in handen om uw medewerkers te kunnen coachen.

 

Werkhouding

Mijn werkhouding is proactief gericht op het behalen van concrete doelen en resultaten. Ik voel mij verantwoordelijk mijn opdrachtgever(s) te ontzorgen. In mijn aanpak stel ik de wensen van de (interne) klant centraal, zoek en versterk ik waar nodig de verbinding met belanghebbenden. Mijn werkstijl is zakelijk, doortastend en dienstverlenend; ik streef naar duurzame samenwerkingsrelaties waarbij ik waar nodig afstemming zoek met de ander. Ik handel integer, ben open in mijn communicatie en heb een extraverte natuur. 

 

Persoonlijke kenmerken

Ondernemend en nieuwsgierig. Sportieve muziekliefhebber. Nieuwsgierig naar interesses, de motivatie en drijfveren van anderen. Open en eerlijk. Ik sta open voor feedback; ik kan daar alleen maar beter van worden! 

UA-134142622-1