• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Trainer, coach en inkoper

Met DAM Inkoopadvies & Training haalt u een inkoopadviseur in huis die, met ruim 20 jaar ervaring in het vak, als geen ander in staat is de verbinding te leggen tussen theorie en praktijk. Naast vakinhoudelijke trainingen, welke zich laten kenmerken door een praktische inslag, ontwikkel ik trainingen op het gebied van interpersoonlijke vaardigheden en softskills. Deze onderwerpen zijn in het inkoopvak onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Door mijn werkervaring en mijn vakinhoudelijke inkoopkennis te verbinden met mijn vaardigheden als trainer en coach ben ik in staat dat beetje extra te bieden. Hoewel trainers op het gebied van softskills pogingen doen en hun kennis koppelen aan de inkooptheorie, blijft dat ècht iets anders. Zij kijken op een andere manier. Ik ontwikkel trainingen die zich richten op de zakelijke en persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. Terwijl we werken aan bewustwording, verbind ik de inkooppraktijk aan de theorie èn koppel ik persoonlijke ontwikkeling aan inhoudelijke expertise. Mijn trainingen zijn kort, krachtig. interactief en gebaseerd op voorbeelden uit mijn eigen inkooppraktijk.

Naast trainingen verzorg ik coaching on the job. Mijn ervaring in de inkoop geven mij, in combinatie met mijn NLP- en coachvaardigheden de juiste tools om uw medewerkers te kunnen coachen. Door tijdens de sessies vakinhoud en persoonlijk inzicht te combineren, worden coachees zich bewust van het effect van hun handelen op anderen. Ze worden zelfverzekerd(er) en ervaren dat datgene wat ze leren direct te vertalen is naar hun dagelijkse praktijk. 

Actueel trainingsaanbod:

UA-134142622-1